Koninginnemaatjes op bezoek bij Vitalis 03-12-2016

Koningin Maxima en koningin Mathilde op bezoek bij Vitalis !

Dinsdag 29 november had Vitalis hoog bezoek, niet één maar twee koninginnen mochten wij vandaag verwelkomen! Onze eigen koningin Maxima en de Belgische koningin Mathilde. Het bezoek vond plaats bij Vitalis. Het eerste deel van het bezoek bestond uit een gesprek met Vitalis, het Oranjefonds en de twee Koninginnen over de organisatie zelf. Voor het tweede deel van het bezoek waren er vier maatjeskoppels uitgenodigd. Drie huidige koppels en één koppel dat 7 jaar geleden gekoppeld was.  Samen met de Koninginnen bespraken zij hoe het nou was om maatje te zijn en een maatje te krijgen. De sfeer was informeel en regelmatig klonk er een lachsalvo! Na afloop van de gesprekken was er tijd voor een groepsfoto.

Op de vraag waarom de kleine maatjes dachten dat er niet één maar twee Koninginnen aanwezig waren antwoordde Elise (11): dat komt omdat Vitalis zó’n goed doel is.

Toen het hoge gezelschap vertrokken was naar een volgende bijeenkomst werd er onder het genot van een broodje kroket nog lang nagepraat op de Raamweg.

Lees hier het artikel in het AD: http://www.ad.nl/den-haag/verrassing-twee-koninginnen-op-bezoek-bij-haags-vitalis~a1fa8447/

< Terug naar nieuwsoverzicht